Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kalibreren.

Het kalibreren van een LED-scherm is het proces waarbij de helderheid, kleurtemperatuur, witbalans en kleurweergave van het scherm worden aangepast om ervoor te zorgen dat de weergegeven inhoud nauwkeurig wordt weergegeven.
Er zijn verschillende stappen die kunnen worden genomen om een LED-scherm te kalibreren:

  1. Installeer de LED-schermsoftware: Er zijn verschillende softwarepakketten die kunnen worden gebruikt om een LED-scherm te kalibreren. Deze software moet op de computer worden geïnstalleerd die is verbonden met het scherm.

  2. Stel de helderheid en de kleurtemperatuur in: De helderheid en kleurtemperatuur zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat de weergegeven inhoud helder en levendig is. Deze instellingen kunnen worden aangepast in de software.

  3. Pas de witbalans aan: De witbalans van een LED-scherm moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat wit er natuurlijk uitziet. Dit kan worden gedaan door de software te gebruiken om de kleurtemperatuur van wit aan te passen.

  4. Test de kleurweergave: Gebruik een kleurkalibratietool om te testen of de kleuren die worden weergegeven op het scherm nauwkeurig zijn. Deze test kan worden uitgevoerd met behulp van speciale software of hardware.

  5. Maak regelmatig back-ups: Nadat het LED-scherm is gekalibreerd, is het belangrijk om regelmatig back-ups te maken van de instellingen om ervoor te zorgen dat deze niet verloren gaan bij een stroomuitval of softwarefout.Het kalibreren van een LED-scherm is een belangrijk onderdeel van het onderhoud om ervoor te zorgen dat de weergegeven inhoud nauwkeurig wordt weergegeven en de beste beeldkwaliteit wordt behaald.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.