Zoek
Sluit dit zoekvak.

Impact van DOOH reclame.

Digitale out-of-home (DOOH) reclame heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele out-of-home (OOH) reclame, zoals posters en billboards. Enkele voordelen zijn:

  1. Dynamische inhoud: Met digitale out-of-home reclame kunnen adverteerders gemakkelijk hun inhoud veranderen en aanpassen, waardoor ze meer creatieve vrijheid hebben om boodschappen aan te passen aan de omgeving, weersomstandigheden, tijd van de dag, evenementen en andere variabelen.
  2. Interactiviteit: DOOH reclame biedt adverteerders ook de mogelijkheid om interactieve elementen aan te bieden, zoals touchscreens of QR-codes. Dit maakt het mogelijk om de betrokkenheid van consumenten te vergroten en hen aan te moedigen om te reageren op de advertentie.
  3. Gerichtere targeting: Met behulp van technologieën zoals geo-locatie en gezichtsherkenning kunnen DOOH advertenties gerichter worden getarget dan traditionele OOH-reclame. Adverteerders kunnen hun boodschap aanpassen aan de kenmerken en interesses van de doelgroep, waardoor ze de kans vergroten dat de advertentie wordt gezien door mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in hun product of dienst.
  4. Verhoogde betrokkenheid: Digitale out-of-home reclame heeft ook het potentieel om de betrokkenheid van consumenten te vergroten, omdat het kan worden geïntegreerd met sociale media en andere online platforms. Adverteerders kunnen bijvoorbeeld hashtags toevoegen aan hun advertentie om gebruikers aan te moedigen om deel te nemen aan sociale media-discussies over het product of de dienst.

Al deze voordelen kunnen bijdragen aan de effectiviteit van DOOH-reclame en de impact ervan vergroten, omdat het adverteerders in staat stelt om hun doelgroep gerichter te bereiken en te betrekken.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.