Zoek
Sluit dit zoekvak.

Formaat led billboard.

Het ideale formaat van een led billboard hangt af van verschillende factoren, waaronder de locatie, de doelgroep, het budget en de beschikbare ruimte. Over het algemeen geldt dat hoe groter het billboard, hoe beter de zichtbaarheid en hoe meer impact het heeft op het publiek. Aan de andere kant kan een te groot billboard overweldigend zijn en kan het de omgeving negatief beïnvloeden.


Er is geen vast formaat dat als ‘ideaal’ kan worden beschouwd, maar het is belangrijk om rekening te houden met de volgende overwegingen bij het kiezen van het formaat van een led billboard:


Locatie: Het formaat van het billboard moet geschikt zijn voor de locatie waar het wordt geplaatst. Bijvoorbeeld, als het billboard langs een drukke snelweg staat, dan is een groter formaat beter om de aandacht van automobilisten te trekken.


Doelgroep: Het formaat van het billboard moet geschikt zijn voor de doelgroep die het billboard zal zien. Als het billboard gericht is op voetgangers of fietsers, dan kan een kleiner formaat effectiever zijn omdat het dichter bij de kijker staat. Als het billboard gericht is op automobilisten op de snelweg, dan is een groter formaat beter.


Budget: Het formaat van het billboard moet passen binnen het budget van de adverteerder. Een groter billboard is duurder dan een kleiner billboard.


Beschikbare ruimte: Het formaat van het billboard moet passen binnen de beschikbare ruimte op de locatie. Bijvoorbeeld, als er maar beperkte ruimte beschikbaar is langs een weg, dan kan alleen een kleiner billboard passen.


Over het algemeen kunnen led billboards variëren in grootte van enkele vierkante meters tot honderden vierkante meters. Het is belangrijk om rekening te houden met de bovenstaande factoren bij het kiezen van het ideale formaat voor een specifieke locatie en doelgroep.

Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.