Zoek
Sluit dit zoekvak.

DOOH reclame.

DOOH (Digital Out-of-Home) reclame verwijst naar het gebruik van digitale schermen en displays voor reclame- en marketingdoeleinden op openbare plaatsen buiten het huis, zoals winkelcentra, luchthavens, treinstations, bushaltes en andere openbare ruimtes.


DOOH-reclame heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele Out-of-Home-reclame (OOH), zoals posters en billboards, omdat het gebruikmaakt van digitale technologieën om meer dynamische en interactieve inhoud te bieden.


Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen van DOOH-reclame:

Voordelen DOOH reclame

    1. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: digitale schermen kunnen in real-time worden aangepast en bijgewerkt om de meest recente en relevante inhoud weer te geven, zoals weer- en verkeersupdates, nieuwsberichten en sociale media-feeds.

 

    1. Interactiviteit: DOOH-schermen bieden de mogelijkheid voor interactieve reclame, zoals touchscreens en QR-codes, waardoor consumenten de inhoud kunnen aanpassen en direct kunnen communiceren met adverteerders.

 

    1. Gerichte en meetbare reclame: DOOH-reclame maakt gebruik van data-analyse om gepersonaliseerde en gerichte advertenties weer te geven op basis van locatie, tijd, demografie en andere relevante factoren. Dit biedt adverteerders de mogelijkheid om hun advertentiebudget effectiever te besteden en de prestaties van hun campagnes beter te meten.

 

  1. Hogere betrokkenheid van consumenten: DOOH-reclame biedt een hogere betrokkenheid van consumenten dan traditionele OOH-reclame, omdat de digitale schermen meer opvallen en meer dynamische en interactieve inhoud bieden.
Kortom, DOOH-reclame biedt adverteerders de mogelijkheid om hun boodschap op een effectievere en gerichtere manier te communiceren met consumenten. Met de voortdurende ontwikkeling van digitale technologieën zullen de mogelijkheden voor DOOH-reclame in de toekomst naar verwachting nog verder toenemen.
Hartelijk dank!

We gaan zo snel mogelijk met u offerte aanvraag aan de slag zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Binnen één werkdag een offerte!

Benieuwd naar welke investering er nodig is? Vul de volgende velden zo volledig mogelijk in.

Hartelijk dank!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op zodat ook u meedoet aan onze Lentekriebels actie.

Interesse? Plan een afspraak!

Benieuwd naar wat we voor jouw kunnen betekenen?

Plan een afspraak met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.