Bewegwijzering of wayfinding, digitaal.

Digitale bewegwijzering, ook wel bekend als digitale signage of digital signage, is een vorm van communicatie waarbij digitale displays worden gebruikt om informatie, advertenties en andere boodschappen weer te geven. Het kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals winkelcentra, kantoren, openbare ruimtes, luchthavens en treinstations.

Voordelen bewegwijzering

  1. Verbeterde navigatie: Duidelijke aanwijzingen verminderen verdwalen in complexe omgevingen.
  2. Tijdsbesparing: Efficiëntere routes leiden tot snellere aankomst op bestemming.
  3. Vermindering van stress: Wegwijzers en hulpmiddelen verminderen angst en vergroten comfort.
  4. Verbeterde veiligheid: Duidelijke nooduitgangen en wegwijzers bevorderen snelle evacuatie en voorkomen gevaarlijke situaties.
  5. Betere gebruikerservaring: Gemakkelijk vinden van locaties verhoogt tevredenheid en bevordert herhaalbezoeken.
  6. Toegankelijkheid: Speciale functies vergroten zelfstandigheid en mobiliteit voor mensen met beperkingen.

Bewegwijzering voor binnen

Digitale bewegwijzering biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bewegwijzering, zoals het gemakkelijk kunnen updaten en wijzigen van de weergegeven informatie, het vermogen om dynamische inhoud weer te geven en het vermogen om de aandacht van het publiek te trekken en vast te houden. Het kan ook worden geïntegreerd met andere digitale technologieën, zoals mobiele apps en sociale media, om een meer geïntegreerde en gepersonaliseerde ervaring te bieden aan gebruikers.

Er zijn verschillende soorten digitale bewegwijzering, zoals displays die in gebouwen worden gemonteerd, interactieve kiosken en digitale displays die zijn geïntegreerd in meubels of andere objecten. Ook grote outdoor Ledschermen worden hiervoor ingezet. Het gebruik van digitale bewegwijzering neemt toe en wordt steeds meer gebruikt in verschillende sectoren en omgevingen.

Hartelijk dank!
We Sturen u zo snel mogelijk een referentie uit uw buurt toe.
Stuur mij een referentie ledscherm in mijn omgeving.
Bel mij terug!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
We bellen u zo snel mogelijk terug.
Hartelijk dank!
voor uw aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.

Hartelijk dank!
voor het invullen van ons formulier.

We doen ons best om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Hartelijk dank!
voor uw offerte aanvraag.

We gaan ermee aan de slag en zullen u binnen één werkdag een offerte toesturen. Heeft u nog vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op.