Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Mobiel LED-scherm!

Pak de aandacht

Pak de aandacht van voorbijgangers met een mobiel LED-scherm. Plaats het scherm slim en laat de content de rest van het werk doen. Speel in op actuele nieuwsberichten, het weer of toon unieke acties. Op een goede dag komen er honderden mensen langs op een drukbezochte winkelstraat. Uit die honderden mensen ziet een aanzienlijk groot deel jouw advertentie voorbij komen op het scherm. Daar lees je meer over in het tabel hieronder.

Kies voor een mobiel LED scherm

Met een mobiel LED-scherm krijg je gegarandeerd de aandacht die je wenst! Door een LED-scherm in te zetten als mobiel billboard, tijdens het verspreiden van jouw boodschap, spreek je de doelgroep aan wanneer jij dat wilt. Zo garandeer je jouw merk van de nodige aandacht, op een moment dat voor jouw campagne werkt. En de cijfers (door LEDimpact ) liegen er niet om, zie tabel hierboven. LEDimpact is een vaste leverancier van L2L op het gebied van DOOH schermen, gesitueerd door heel Nederland.

Wil je meer informatie ontvangen over een LED-scherm op de voor jou perfecte locatie? Neem dan zeker contact met ons op! En wil je op de hoogte blijven van alle L2L Ledscreens projecten? Volg ons dan op FacebookLinkedIn en Instagram!